Sí festival

sífestival-brubaker-txumorillas

QUÈ ÉS SÍ FESTIVAL

vol aportar al panorama cultural actual un esdeveniment diferent, creant un espai en el que en puguem dur a terme la nostra pròpia visió i manera de fer.

és un festival de música amb voluntat de ser anual.

és un esdeveniment totalment autogestionat per l’equip del festival: les artistes que hi actuaran, el personal tècnic i el personal de comunicació.

cerca el contacte entre les artistes i el públic i per això inclou un espai on poder trobar-se en un ambient distès després dels concerts.

vol oferir una experiència sensible, artística i també humana tant a l’audiència com a l’equip de persones que l’organitzem.

vol ser una celebració compartida del fet artístic.

 PER QUÈ SÍ FESTIVAL

Actualment la majoria d’expressions artístiques o culturals estan integrades en estructures definides, siguin públiques o privades, que són les que decideixen els continguts finals que es transmetran al públic, així com el moment i la forma en que aquestes es duran a terme.

Nosaltres volem aportar al panorama cultural un festival diferent: el festival SÍ neix del nostre desig de retrobar un contacte vital amb el fet artístic, des d’un punt de vista més humà i menys basat en les indústries culturals, sense menystenir la funció imprescindible d’aquestes darreres.

Peter Brook diu que la idea de teatre comença en el moment en què hi ha algú que camina i algú altre que el mira. En el nostre cas, si tenim músics i tenim públic que els escolti, ja tenim un concert. I si tenim més d’un artista presentant el seu repertori, ja tenim un festival.

  • Diem SÍ a la música
  • Diem SÍ al contacte directe dels artistes amb el públic
  • Diem SÍ al nostre desig de compartir
  • Diem SÍ a l’autogestió i a l’intercanvi
  • Diem SÍ a fomentar models diferents d’organització i gestió.

QUI SOM

Som un equip de dones emprenedores i creatives amb gran compromís social i cultural.

Idea original Núria Piferrer i Alba Guerrero
Oficina artística Txu Morillas, Brubaker

SÍ FESTIVAL 2017 |  Programació

038-br

Névoa

Cantant de fado catalana. Va començar a cantar fado l’any 2000 i fins al moment ha publicat set CDs i un DVDs amb un concert en directe interpretant el gènere musical portuguès. Cada un d’aquests discs és un univers en ell mateix, en el que ella barreja el fado amb altres gèneres musicals tals com la música clàssica, el pop o el jazz o en els que canta en castellà o català, la seva llengua materna. La Névoa actúa regularment per Catalunya, Espanya i l’estranger. Ha participat en festivals com BarnaSants, Feminale (Berlín, Alemanya), Cruïlla de Cultures, Festival de Guitarra de Barcelona, Calles de fado (Tenerife), Portugal Convida (Barcelona), Festival Mas i Mas, entre d’altres.

http://nevoa.com/

OP-Alba-guerrero-retratos-8

Cantant i compositora. Es mou entre el flamenc i les músiques del món. Ha participat en prestigiosos Festivals de flamenc i músiques del món en tota la geografia nacional i internacional: Festival Flamenc Ciutat Vella, DeCajón!, Mas i Mas, Ciutat Flamenc, 30 Nits a Sabadell, Festival Àsia, Festival Internacional de flamenco a Ginebra, Festival flamenco a Baden (Suïssa), el Grec, Flamenc Festival a Zuric, Flamenco puro a Torí (Itàlia), Vila Cellimontana Jazz Festival a Roma, Mercat de Música Viva de Vic, MPB Barcelona, Go jazz a Holanda, Festivale Internazionale de Musica i Cultura Latini Americana i Festival Vocci de Donne a Itàlia, entre d’altres.

http://www.albaguerrero.com

Anuncis