FEMMéS

FEMMéS
1er cicle de concerts sense intermediaris

Les artistes prenen la iniciativa, es gestionen i s`organitzem creant equip amb personal tècnic i de comunicació, incidint d’aquesta manera en tots els aspectes relacionats amb la producció de FEMmés | Cicle de concerts sense intermediaris.

FEMmés s’inspira en el Berliner Feminale, una iniciativa d’auto-organització concebuda i organitzada per la cantant Stella Ahangi amb la intenció de poder mostrar al públic berlinès el treball d’altres cantants que ella admira. Posem en marxa aquest Cicle de concerts sense intermediaris amb la necessitat de compensar la tendència mercantilista de les indústries culturals que condiciona i limita l’accés d’alguns artistes al públic i, per tant, les possibilitats del públic de conèixer i seguir la carrera d’alguns artistes.

Amb la voluntat de fer més, construeixen aquesta experiència de treball compartida entre artistes, dones, des de l’admiració i el recolzament mutu.

PROGRAMACIÓ

MYRIAM SWANSON presenta This joint’s too for me
dissabte, 2 de novembre a les 21h, al Teatre de Sarrià  – Consultar preus

Myriam Swanson és cantant, compositora i productora. S’ha creat un camí propi d’expressió amb moltes vessants dins la música d’arrel nord- americana: blues, rhythm n’ blues, soul, jazz, i rock n’ roll.  El seu gust per l’eclecticisme organitzat l’ha portat a la participació en multitut de de projectes artístics i en la creació de projectes com Early Blues Mood amb l’Amadeu Casas, The Rhythm Treasures amb qui acaba de presentar el seu primer àlbum i Flamingo Tours la seva formació més rockera amb dos discs “Right on Time” i “Lucha Libre”.
En aquesta ocasió será Magnolia, un quartet de jazz vellutat i rabiós amb un repertori de temes propis arrelats a la tradició.  This Joint’s Too Hip For Me és una pluja fresca de composicions pròpies i aromes antics. Un treball de jazz amb una temàtica que pren del blues la personalitat vocal i la ironia ….relacions fallides i torrades cremades de bon matí, errors difícils de no cometre… cry tomorrow, laugh today!… emoció i llibertat … funerals per l’amor romàntic tal i com el coneixem i alegria de l’amor real… de la vida amb els seus meravellosos conflictes.

Myriam Swanson- veu
Francesc Capella- piano
Paco Weht – baix
Xavi Hinojosa – bateria

NUBLA presenta Multiplexpo
dissabte,  9 de novembre a les 21h, al Teatre de Sarrià  – Consultar preus

Luciana Carlevaro (Nubla) és ​​compositora, intèrpret i productora musical. Quan interpreta, tots els elements s’uneixen per a crear les seves pròpies biografies, i cada nota i cada paraula es transforma en una història que mereix ser explicada. Nubla treballa amb una curiositat constant, experimentant les possibilitats i les influencies que la música provoca en les nostres cèl·lules i per tant, en les nostres vides.
En aquesta ocasió serà amb Multiplexpo, que ens farà viatjar a través de la màgia d’un concepte fotogràfic d’exposició múltiple aplicat al procés de creació musical. Un treball de cançons versionades: Broadcast, The Notwist, Clare and the Reasons, Lhasa de Sela, Serge Gainsbourg, George Harrison, Aimee Mann, Lluís Gavaldà i Jeanette. 

Luciana Carlevaro – Veu
Pol Batlle- Veu i guitarra
Jon Cottle- Cello
Oscar Garrobé- Baix
Juan Rodríguez Berbín- Bateria

ALBA GUERRERO presenta Lo nuevo
dissabte,  16 de novembre a les 21h, al Teatre de Sarrià  – Consultar preus

Alba Guerrero, el cante flamenco, la investigació i la docència són els tres nuclis que nodreix la seva activitat artística. Aferrada al flamenco clàssic, explora els límits de la tradició tot i creant un llenguatge personal amb el que viatja des del més subtil al més descarnat.
Aquesta ocasió Lo nuevo és el resultat d’un treball que s’aproxima al cante flamenco, no només des del punt de vista musical, sinó des del prisma de l’actuació, de la presència escènica i l’espai sonor. En aquest sentit, els diferents cantes són abordats des de la perspectiva de la línia d’accions, dels impulsos, la corporalitat, el contacte amb un partner imaginari, així com la línia d’associacions personals que cada canti suggereix.

Alba Guerrero- Veu
Manuel Castilla- Guitarra flamenca
Taller de Cante Flamenco Global- Veus

NÉVOA I VICENÇ SOLSONA presenten Consciència de classe
dissabte,  23 de novembre a les 21h, al Teatre de Sarrià  – Consultar preus

Névoa és creadora i investigadora del Fado. La seva extensa discografia ofereix propostes properes a la tradició fadista i d’altres més obertes a la influència de diversos gèneres musicals com el jazz, el pop, la música llatina, o la música clàssica. Conjuntament amb Vicenç Solsona han treballat junts en la formació de fado que lidera la cantant i, des del 2010, tenen un projecte conjunt com a duet.
Aquest cop amb Consciència de classe ens fan arribar un treball d’onze cançons de gèneres diversos triades per parlar, essencialment, de fraternitat.
La fraternitat com una forma de detectar allò que ens uneix als humans i fer-ho créixer, veure i reconèixer l’altre per teixir alguna cosa que ens reconnecti.

Névoa, Veu i producció
Vicenç Solsona, Guitarra i arranjaments

Localització:
Teatre de Sarrià
Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, 08034 Barcelona.
T 932 039 772
http://www.centredesarria.cat
http://www.teatredesarria.cat
http://www.empremtadelcentre.blogspot.com

Preus:
Entrada individual: 15 euros anticipada / 18 euros a taquilla
Entrada socis: 15 euros
Abonament 2 concerts: 30 euros
Abonament 4 concerts: 50 euros
Entrades a preu reduït: 12,5 euros (aturats, estudiants, +65, -21)

Venda d’entrades: sarria.fila12.cat

Informació, premsa i contacte:
Txu Morillas
T 667 41 31 38
info@txumorillas.com

 

 

Anuncis