Fira de Recursos Pedagògics Musicals


Què és la Fira de Recursos Pedagògics Musicals? 

Innovació en la didàctica musical
És una iniciativa que neix per afavorir i facilitar la recerca i la difusió de l’ensenyament i per contribuir a l’actualització i la millora de les condicions pedagògiques de l’educació musica. S’adreça a professionals  de procedència diversa que busquen nous camins i noves maneres de treballar.

Intercanvi de coneixement
Fomentem activitats que afavoreixen la formació de mestres, professors i estudiants tot impulsant i facilitant l’intercanvi d’idees i materials pedagògics entre formadors. Oferim nous coneixements, recursos i materials musicals. Promovem la convivència i fomentem l’intercanvi d’experiències oferint conferències, presentacions i tallers.

Compromís musical i educatiu
Creem el marc idoni per a la reflexió i la discussió sobre l’ensenyament de la música des de diverses perspectives, considerant la nostra realitat social i cultural; amb la voluntat de respondre a les necessitats dels especialistes  en l’ensenyament musical.

Espai d’exhibició
Organitzem una mostra professional on els formadors, empreses i institucions musicals convidades exposen els seus  projectes, eines i materials,  tots a l’abast dels assistents.

http://www.firepemu.cat