Bruc Brothers Company

The Bruc Brothers

La Bruc Brothers Company és una companyia teatral que fomenta la diversitat cultural, la passió per la música i l’amor cap a les llengües. Tres pilars d’un mètode pedagògic novedós i innovador, que ens convida a aprendre idiomes a partir de l’experiència teatral i l’escolta musical. Concebuda pel músic i pedagog Christophe Sainsot Tintou, la companyia està integrada per professionals formats en els àmbits de les arts escèniques, la música i la pedagogia. Des de la seva fundació l’any 2012, la Bruc Brothers Company ha estrenat els seus espectacles en festivals com el Grec i en espais com Fundació Miró, CCCB, Sala Atrium, Porta4 o Jove Regina.

ESPECTACLES

El Monstre de colors va a l’escola

Adreçat a infants de 3 a 5 anys.
Durada: 50 minuts

Música, dibuix, dansa… Tot el que fa el Monstre a l’escola!
El Monstre de colors va a l’escola per la primera vegada. Té molta por i passa per moltes emocions però ràpidament fa molts amics i s’ho passa genial! Finalment aquest primer dia passa molt ràpid amb totes les coses tan xules que es fan a l’escola!

 

Osset Meu & The Soundbox

Adreçat a infants de 0 a 3 anys.
Durada: 30 minuts

Tot jugant i cantant, els protagonistes d’aquest conte es fan amics d’un osset. Serà l’inici d’una gran amistat, però sobretot el punt de partida des del qual exploraran el món. I, és clar, explorar el món implicarà la descoberta de moltíssims sons i llenguatges nous. Un espectacle interactiu i una experiència sensitiva i auditiva elaborada a partir de tarimes vibratòries, aparells electrònics i múltiples instruments musicals. Tots els sons i peces musicals són interpretats en directe tant pels actors com pel propi públic.


Electric Babyland

Adreçat a infants de 0 a 5anys.
Durada: 30 minuts

Benvinguts al laboratori de Mr. Sound, una habitació plena d’instruments musicals i màquines que fan soroll. L’espai des d’on el nostre protagonista treballa cada dia perquè la ciutat soni com cal. Però no ho pot fer sol, per això ens convida a fer-li un cop de mà. “Electric Babyland” és un conte-taller musical per a nadons. Un espectacle multilingüe perquè els més petits juguin i experimentin amb instruments electrònics i acústics fets a la seva mida. Espectacle estrenat a la Fundació Miró en el marc del festival Grec.

 


Oficina artística i contractació: Brubaker
Més informació a www.brucbrothers.cat