Què és Brubaker

Vocació de servei
Som una empresa que treballa, des de tots els seus àmbits, per a la gestió, la producció, la promoció i la difusió d’iniciatives culturals. Ens regim per criteris on predominen els objectius socioculturals per sobre de la voluntat de negoci.

Creació i innovació cultural
Creem i donem suport a projectes culturals. Investiguem, conceptualitzem, produïm, gestionem i executem noves propostes. Assessorem i acompanyem en el procés creatiu i executiu d’iniciatives ja existents.

Eina de recerca
Prestem especial atenció a la divulgació de les noves tendències, tot prenent iniciatives valentes per captar nous públics i noves audiències. Per això, oferim programacions sòlides i cohesionades que potencien l’element singular. Treballem en una línia clara, original, compromesa amb els desitjos del públic.

Altaveu de projectes culturals
Dissenyem, planifiquem i executem l’estratègia global de comunicació de projectes culturals. Analitzem la marca i creem una plataforma de promoció i difusió que inclou accions específiques per generar l’interès dels mitjans del públic i de l’entorn.

Compromís social i educatiu
Creiem que l’educació no té edat i que cadascú de nosaltres es forma de manera constant i permanent. La cultura és una aportació fonamental per interpretar i conèixer el món que ens envolta. És també un factor dinamitzador que ajuda a promoure valors humanitzadors. Organitzem activitats formatives i d’intercanvi de coneixement amb l’objectiu de donar accés a la cultura i generar espais de reflexió, pensament i aprenentatge.